Hangisinin iyi, hangisinin ise kötü haber olduğu kişiden kişiye değişecektir muhakkak fakat ben kendimce bir sırayı şu şekilde oluşturdum: iyi haber, Türkiye’de geçirdiğim kısa tatil sona erdi ve New Orleans’taki evime geri döndüm (yani yeniden günlüğümün başındayım), kötü haber, gelirken hasret kaldığım bass gitarımı da getirdim (yani muhtemelen fotoğrafa azıcık daha az zaman ayırabileceğim).

10 yılı aşkın süredir çaldığım bas gitarımı yanımda getirmekle kalmadım, gelir gelmez fotoğrafta gördüğünüz 300 Watt’lık Fender BXR 300C bas gitar amfisini de çok uygun bir fiyata satın aldım (her ne kadar kısık sesle de çalıyor olsam ses kalitesinin ve performansının hastası oldum).

Fotoğrafa olan ilgim bu durumdan nasıl etkilenir bilemiyorum tam olarak fakat ikisini birbirine paralel götürmeye gayret edeceğim :)

Bir dakika sonra gelen edit: Az önce Anıl GTalk’tan gönderdi, ben de size, izleyebilecek olanlarınıza ileteyim: Yaşamaya Dair, Nazım Hikmet. Şiirden de şairden de hoşlaşmayan ve fakat Nazım Hikmet aşığı bir insan olarak vakit ayırmanızı dilerim.