Çalışmalarının yoğunlaşacağı bir döneme doğru giriyor olduğum ve aynı zamanda kaderin bir cilvesi ile bir değil iki laboratuvarda birden çalışmaya başladığım için Meren’in Fotoğraf Günlüğü’nden yıllık izin almaya karar verdim. Duygu gibi sabahın beşine kadar çalışacak irade bende olmadığından yorumlara yanıt yazmaya, diğer yazılar altında devam eden tartışmalara katılmaya devam edeceğimi tahmin ediyorum.

Eli boş gitmeyeyim, son zamanlarda çektiğim ve hiç bir yerde paylaşmadığım fotoğraflardan bir kaç tanesini yayınlayarak gideyim dedim (eğer buraya giderseniz başka yayınlamadığım fotoğraflar da görebilirsiniz bu arada).

Bir kısmınızın bildiği gibi bir süre önce New Orleans’ta düğün fotoğrafçılığı yapan Scott Myers isimli bir fotoğrafçıya yardım etmeye başlamıştım. Aşağıdaki fotoğraflar da o zamandan bu zamana geçen süre zarfında çektiğim fotoğraflardan bir kaçı (bir düğün esnasında çekilmiş olması gereken asıl fotoğrafları Scott çektiği için benim canımın istediğini çekme lüksüm oluyor böyle).









Esen kalın.